Achtergrondinformatie

Onderstaand vindt u informatie over de SSVV Opleidingengids, over hoe u kunt bepalen welke opleidingen gevolgd moeten worden en hoe u medewerkers kunt laten opleiden.

Informatie SSVV Opleidingengids

 

Stappenplan: bepalen welke trainingen gevolgd moeten worden

 

Hoe medewerkers opleiden

Indien u heeft vastgesteld dat uw medewerkers niet (meer) beschikken over de vereiste geldige diploma’s*, kunt u dit op de volgende manier aanpakken.

  • U kunt bij één of meer opleiders offertes opvragen. Opleiders selecteert u op basis van uw eigen ervaring, ervaringen in uw netwerk of in overleg met een erkende exameninstelling. Als aan alle voorwaarden wordt voldaan is het ook vaak mogelijk de training en examinering in-company te doen. De opleider kan u daar meer over vertellen.
    U kunt dus het opleidingsbedrijf wat voor u in het verleden de training heeft verzorgd, verzoeken contact op te nemen met een erkende exameninstelling.
  • U kunt dus ook zelf zorgdragen dat desbetreffende medewerkers over de juiste kennis beschikken door bijvoorbeeld het inzetten van een eigen trainer, zelfstudietraject e.d. In dit geval dient u zelf de toetsing van uw medewerkers door een erkende exameninstelling te organiseren.

 

* Voor de geldigheid van reeds behaalde kwalificaties geldt een overgangsregeling. Samengevat houdt de overgangsregeling in dat de geldigheidsduur van “oude” diploma’s, certificaten, etc. wordt gehandhaafd voor zover deze gelijk of korter is dan de geldigheidsduur vermeld in de Gids.


VCA Infra
Postbus 1230
3800 BE AMERSFOORT

Tel: 033 – 489 20 73
E-mail: info@vcainfra.nl

Bezoekadres:
VCA Infra
Disketteweg 6
3821 AR AMERSFOORT

Routebeschrijving