Installatiebranche

logo_uneto-vniDe kwaliteitsborging van de opleidingen gebeurt door middel van een waarborgcommissie die onder de verantwoordelijkheid valt van de vakgroep EMO van UNETO-VNI in samenwerking met Dekra. Examens kunnen worden aangevraagd bij examenbureaus die door Dekra goedgekeurd zijn en die onder toezicht staan van Dekra.
De uitgegeven diploma’s zullen worden opgenomen in het Centraal Diploma Register (CDR) van SSVV.

Atex opleiding
Reparatie en revisie van Ex-materieel
Toetswijze:  Categorie B
VCA logo: Nee

Klik hier voor meer informatie

De Vakgroep ElectroMechanisch Onderhoud (EMO) van UNETO-VNI heeft in overleg met SSVV, VNCI en VNPI het voornemen uitgesproken om per 1 januari 2014 de ATEX–opleiding onder te brengen bij SSVV Opleidingengids (SOG).

Als uitgangspunt wordt gebruik gemaakt van de competentieprofielen zoals die door IECEX05 gedefinieerd zijn; hierbij gelden de IEC 60079 – normen als basis.

In samenspraak met Dekra (Certification Body voor IECEX05) heeft Uneto-VNI gekozen voor 1 duidelijk profiel: • Reparatie en revisie van Ex-materieel

De kwaliteitsborging van de opleidingen gebeurt door middel van een waarborgcommissie die onder de verantwoordelijkheid valt van de Vakgroep EMO van UNETO-VNI in samenwerking met Dekra. Examens kunnen worden aangevraagd bij examenbureaus die door Dekra goedgekeurd zijn en die onder toezicht staan van Dekra.

Momenteel is dat: • Koninklijke PBNA • Pontifex Certificatie

De uitgegeven diploma’s zullen worden opgenomen in het Centraal Diploma Register (CDR) van SSVV. Voor meer informatie of een aanmelding kunt u mailen naar Nancy Dekker van UNETO-VNI op n.dekker@uneto-vni.nl

 


VCA Infra
Postbus 1230
3800 BE AMERSFOORT

Tel: 033 – 489 20 73
E-mail: info@vcainfra.nl

Bezoekadres:
VCA Infra
Disketteweg 6
3821 AR AMERSFOORT

Routebeschrijving