Doe mee met de prijsvraag Buitenwacht

Op 3 december 2018 is het nieuwe MPCE Buitenwacht ingegaan. Inmiddels is het examen bij meer dan 100 kandidaten afgenomen en ligt het slagingspercentage tussen de 83 en 100%  We zien verschillende wijzen van uitvoering van het CVO. Een aantal opleiders/examencentra slaagt er in om het examen binnen de 20 minuten per kandidaat af te nemen.

Graag willen we deze aanpak breder delen en daarom nodigen we examencentra en opleiders uit om een filmpje in te sturen van een CVO-afname. We willen een prijs verbinden aan de uitvoerder die het CVO op de meest professionele en efficiënte manier vorm geeft. De inzendingen leggen we voor aan de waarborgcommissie.

Stuur uw filmpje op naar info@vcainfra.nl vóór 20 januari en ding mee naar de prijs van € 150,-. De prijs wordt na toestemming van het examencentrum om het filmpje op de website te mogen zetten, toegekend aan de examinator/interviewer van het CVO. Vraag wel voordat u het filmpje instuurt toestemming van de kandidaat en de opleider / het examencentrum.


VCA Infra
Postbus 1230
3800 BE AMERSFOORT

Tel: 033 – 489 20 73
E-mail: info@vcainfra.nl

Bezoekadres:
VCA Infra
Disketteweg 6
3821 AR AMERSFOORT

Routebeschrijving