Programma bijeenkomst Examencentra op 7 juni

Op donderdag 7 juni aanstaande organiseert eX:plain de jaarlijkse bijeenkomst voor Examencentra in het Van der Valk Hotel in Leusden. Het ochtendprogramma is gericht op de SOG examencentra en het middagprogramma voor zowel VCA als SOG Examencentra.

Ochtendprogramma SOG

Tijdens het ochtendprogramma verzorgen we verschillende, inhoudelijke presentaties en gaan we de discussie aan met examencentra aan de hand van verschillende stellingen zoaals ‘Onafhankelijke examinering is een noodzakelijke stap om het vertrouwen van opdrachtgevers in het SOG stelsel te verbeteren’ en ‘De mate waarin SOG diploma’s een adequate weergave is van de vakbekwaamheid verschilt per kwalificatie’.

Middagprogramma SOG en VCA

‘s Middags is er onder meer een toelichting op ontwikkelingen vanuit SSVV en VCA Infra en delen we de uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek. Verder meer informatie over itembeheer en gaan we het gesprek aan over de wenselijkheid van een digitaal platform om op directe wijze in contact te kunnen treden met elkaar, om issues voor te leggen en om direct gevoed te worden door de organisaties waarvoor het VCA en SOG stelsel in leven is geroepen.

> Klik hier voor het complete programma

 


VCA Infra
Postbus 1230
3800 BE AMERSFOORT

Tel: 033 – 489 20 73
E-mail: info@vcainfra.nl

Bezoekadres:
VCA Infra
Disketteweg 6
3821 AR AMERSFOORT

Routebeschrijving