Terugblik informatiedag opleiders 18 januari

VCA Infra hield op 18 januari jl voor het eerst in zijn bestaan een informatiedag voor SOG opleiders. Met 27 deelnemers waren de erkende opleiders ruim vertegenwoordigd. Er werd deze dag een uiteenlopende set aan onderwerpen besproken.

Zo is de SSVV ingegaan op de toekomstige ontwikkelingen in het VCA- en SOG-stelsel, met bijzondere aandacht voor de ontwikkelingen die terugkoppeling geven op (on)veilig gedrag.
VCA Infra gaf de uitkomsten van het auditproces weer, de aandachtspunten binnen dit proces en de nieuwe kwalificaties die in 2018 aan bod zullen komen. Aan alle erkende opleiders zullen wij de vertoonde Powerpoint toesturen.

De opleiders brachten zelf ook uiteenlopende punten onder de aandacht. Er is op een constructieve manier kritiek geleverd, waardoor het proces naar verwachting in 2018 voor alle partijen kan worden verbeterd. Vanaf 1 februari 2018 zal er hierover informatie op de website komen, naast een actieve oproep naar alle erkende opleiders om zich op te geven voor de gebruikersgroep ‘Opleiders’.


VCA Infra
Postbus 1230
3800 BE AMERSFOORT

Tel: 033 – 489 20 73
E-mail: info@vcainfra.nl

Bezoekadres:
VCA Infra
Disketteweg 6
3821 AR AMERSFOORT

Routebeschrijving