Vacatures SOG-stelsel: maakt u het verschil?

De SSVV is onder meer de juridische eigenaar van het VCA-systeem. Dit betekent dat de SSVV verantwoordelijk is voor de opzet en het functioneren van VCA, VCO en VCU, inclusief de bijbehorende basisveiligheidsopleidingen. VCA Infra beheert in opdracht van de SSVV de contacten met de erkende examencentra, ziet toe op de kwaliteit van deze centra, organiseert en distribueert de examens voor B-VCA, VOL-VCA, VIL-VCU en het petrochemiedeel van de SSVV Opleidingengids (SOG). VCA Infra ziet ook toe op de kwaliteit van de SOG-opleiders.

Voor de SOG petrochemie zijn we op zoek naar professionals die veiligheid en integriteit hoog in het vaandel hebben staan. De volgende functies zijn beschikbaar (klik op de functie voor meer informatie:

Deze functies kunnen ook in zzp-verband worden vervuld.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een van de functies?  Stuur dan een e-mail naar info@vcainfra.nl met uw naam, e-mailadres, de functie(s) waarnaar uw belangstelling uitgaat en het aantal jaar ervaring dat u in het werkveld heeft. We ontvangen uw reactie graag uiterlijk 14 januari 2019.

Vervolg

Wij sturen u zo snel mogelijk een informatiepakket toe met een toelichting op de functie en de verdere procedure.


VCA Infra
Postbus 1230
3800 BE AMERSFOORT

Tel: 033 – 489 20 73
E-mail: info@vcainfra.nl

Bezoekadres:
VCA Infra
Disketteweg 6
3821 AR AMERSFOORT

Routebeschrijving